Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40ευρώ

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Εταιρεία

Στη Baby Earth συγκεντρώσαμε με Αγάπη ξεχωριστά προϊόντα για βρέφη και παιδιά έως 6 ετών!!

  • Αποκλειστικά βρεφικά-παιδικά ρούχα και λευκά είδη εξαιρετικής ποιότητας απο 100% οργανικό βαμβάκι!!
  • Επιλεγμένα παραμύθια με ξεχωριστή θεματολογία και εικονογράφηση!!
  • Εκπαιδευτικά παιχνίδια και απίθανα οργανικά κουκλάκια!!
  • Οικολογικά είδη περιποίησης και φαγητού

και πολλά πολλά ακόμη... Ανακαλύψτε τα

100% ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

Γιατί προϊόντα από οργανικό βαμβάκι?

Το οργανικό βαμβάκι παράγεται σε χωράφια τα οποία δεν έχουν υποστεί χρήση χημικών παρασιτοκτόνων, φυτοκτόνων και λιπασμάτων αλλά αντίθετα έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτά ωφέλιμοι οργανισμοί όπως παράσιτα και φυσικοί εχθροί για την καταπολέμηση εντόμων και ασθενειών.

Το δέρμα του μωρού είναι μέχρι και 5 φορές λεπτότερο από αυτό των ενηλίκων. Ο υψηλότερος μεταβολισμός των μωρών και το χαμηλότερο βάρος τους, τα καθιστά εξαιρετικά ευπαθή στην απορρόφηση τοξινών και συνεπώς πιο ευαίσθητα στις χημικές ουσίες. Το οργανικό βαμβάκι ενδεικνύεται για βρέφη, νήπια και άτομα με δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα.

Η ήπια επεξεργασία του το καθιστά πιο ανθεκτικό από τα συμβατικά βαμβακερά υφάσματα, προδίδοντας του μία εξαιρετικά μαλακή και απαλή υφή

το συμβατικό βαμβάκι είναι η πιο επιβαρυμένη καλλιέργεια στον κόσμο. Τα χημικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή του είναι από τα πιο βλαβερά στη γεωργία και περιλαμβάνουν το 25% περίπου της παγκόσμιας χρήσης χημικών ουσιών. Επιπλέον οι τοξικές ουσίες καταστρέφουν το έδαφος, το νερό και τον αέρα με σημαντικό κόστος στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

For the planet-for the people.

FAIR TRADE ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Take a step for fair-trade

Το Δίκαιο Εμπόριο είναι ένα οργανωμένο κοινωνικό κίνημα που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους παραγωγούς στις αναπτυσσόμενες χώρες ώστε να αξιολογήσουν καλύτερα τους όρους των συναλλαγών και την προώθηση της αειφορίας

Το κίνημα, γνωστό ως Fair-Trade, αναζητά την δικαιοσύνη στο διεθνές εμπόριο υποστηρίζοντας την καταβολή υψηλότερης τιμής για τους εξαγωγείς, καθώς επίσης και υψηλότερα κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

Οι οργανώσεις δικαίου και αλληλέγγυου εμπορίου (υποστηριζόμενες από τους καταναλωτές) είναι ενεργά αφοσιωμένες στην υποστήριξη των παραγωγών, την ενημέρωση και την εκστρατεία για αλλαγές στους κανόνες και πρακτικές του συμβατικού διεθνούς εμπορίου.

Σήμερα περισσότεροι από 1 εκατομμύριο μικροί παραγωγοί σε περισσότερες από 50 αναπτυσσόμενες χώρες συμμετέχουν στην παγκόσμια οργάνωση για το Δίκαιο Εμπόριο.

I choose fair-trade

8